Despre noi

Echipa noastră de traducători este formată din profesioniști care au terminat o facultate în domeniul filologic, fiind autorizați de Ministerul Justiției sau de cei care au dat examen și și-au obținut dreptul de practică de la Ministerul Culturii. Colaboratorii noștri au o vastă experiență în domeniul traducerilor.

Una dintre priorităţile noastre este să ne asigurăm că toate materialele traduse sunt transmise și păstrate în condiţii ce respectă standardele internaţionale de strictă confidenţialitate.

Viziunea afacerii propuse

S.C. CRISALEX Traduceri S.R.L. este o societate născută din pasiunea pentru domeniul limbilor străine. Aceasta îşi propune devină un partener de încredere pentru toţi clienţii, persoane fizice şi persoane juridice din România şi din străinătate, oferind servicii de calitate: traducere scrisă, interpretare simultană și consecutivă, şuşotaj, corectare de texte în limba română şi limbile de circulaţie internaţională, transcriere de înregistrări audio-video pe suport electronic sau de hârtie, apostilare, legalizare şi supralegalizare de documente.

Necesitatea deschiderii acestei afaceri se dovedeşte stringentă în condiţiile intensificării crescânde a relaţiilor internaţionale în zona de sud est, inserţia pe piaţă a multinaţionalelor, precum şi dezvoltarea turismului local de dimensiuni medii şi mici.

Misiunea

Misiunea noastră este să devenim un partener flexibil şi de încredere pentru toţi clienţii, persoane fizice şi persoane juridice, oferind servicii de calitate: traducere scrisă, interpretare simultană și consecutivă, şuşotaj, corectare de texte în limba română şi limbile de circulaţie internaţională, transcriere de înregistrări audio-video pe suport electronic sau de hârtie, legalizare de documente.

Unul dintre punctele tari este experienţa de peste 13 ani a managerului în domeniul traducerilor și colaborarea cu traducători profesioniști autorizaţi de Ministerul Justiţiei și Ministerul Culturii.

CERERE DE OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Vă rugăm să completați formularul, iar în cel mai scurt timp veți primi costul traducerii documentelor dumneavoastră.
Dacă nu doriți să completați formularul puteți trimite documentele la adresa crisalextraduceri@yahoo.com, sau puteți veni cu acestea la sediul nostru din Constanţa, str. Cuza Vodă, nr. 20 (lângă Garanti Bank, între Bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân)

Legalizare